Horizontale Jaloezieën.

De horizontale jaloezie van ExcellentaDuoLight is in de eerste plaats een functionele en duurzame raambekleding. In alle jaargetijden kan met de jaloezie de gewenste dag- en zonlicht toetreding worden geregeld. Dat geldt overigens ook voor warmtewering die daarmee verband houdt. De horizontale, licht gebogen lamellen kunnen in iedere gewenste stand worden getuimeld zodat de hoeveelheid binnenvallend licht nauwkeurig gedoseerd kan worden. De jaloezie kan traploos worden neergelaten zodat het raam ook gedeeltelijk kan worden bedekt. De bediening is eenvoudig en licht. Daardoor kan de gebruiker onbeperkt de jaloezie aanpassen aan de omstandigheden.

 

Het Duolight-principe.

Het DuoLight-principe komt optimaal tot zijn recht bij een volledig gesloten jaloezie. Het aantal lamellen onderin de jaloezie dat is geperforeerd ten behoeve van doorzicht bij gesloten stand is op basis van studie en ervaring bepaald op 138 cm gemeten vanaf de vloer. Deze hoogte garandeert doorzicht en voldoende lichtregeling.

Het bedieningsmechaniek is in een 25 mm hoge stalen bovenbak ingebouwd. Een stalen onderprofiel zorgt ervoor dat de jaloezie in normale omstandigheden strak hangt.

Technische documentatie

Uitvoering.

De horizontale jaloezie wordt geleverd in lamelbreedtes van 25 mm en 50mm.

Materialen.

Ruime keuze in kleur, materiaal en mate van transparantie door perforatie.


Gallerij