Verticaal Lamelgordijn.

ExcellentaDuoLight verticale lamelgordijnen bieden zeer veel mogelijkheden. De lamelgordijnen kunnen worden toegepast als decoratieve en functionele raambekleding. Als zonweringsysteem temperen ze het zonlicht en voorkomen ze overmatige warmteontwikkeling.

Voor raampartijen met een afwijkende of onregelmatige vormgeving in horizontale of verticale richting biedt een verticaal lamelgordijn een uitstekende oplossing. De lamellen kunnen in elke stand - van dwars op het glas tot volledige sluiting - worden gedraaid, zodat de licht- en warmtetoetreding nauwkeurig gedoseerd kan worden. Ook kan het gordijn slechts gedeeltelijk worden geopend.

 

Het DuoLight-principe.

Het DuoLight-principe komt in toenemende mate tot zijn recht in gesloten stand. Het onderste deel - in principe tot 138 cm boven de vloer - is geperforeerd ten behoeve van het doorzicht.

De handmatige bediening van de gordijnen is bijzonder eenvoudig en licht. Desgewenst worden de gordijnen geleverd met elektrisch aandrijfwerk, eventueel op afstand te bedienen. Verticale lamelgordijnen van DuoLight zijn zeer decoratief vanwege hun vorm, materiaal en kleur. Ze worden daarom veelvuldig toegepast in kantooromgevingen en andere ruimten met een representatieve functie.

Ruime keuze in kleur, materiaal en mate van transparantie.

 


Gallerij