Klik door op de foto achter de referentie om de gehele galerij afbeeldingen te zien.

 

Spreekkamer België

Wave vitrage, buitenramen alsmede de beglazing van de spreekkamer.

 

Candidgroep te Amsterdam

Cassette Rolgordijnen met SC 550 screendoek in de kleur zwart. Ook de ramen met een afwijkende vorm zijn voorzien van een passend product.

 

Moxy Hotel te Kelsterbach Duitsland

Weer een Moxy Hotel voorzien van prachtige vitrage op de begane grond, dit keer in Kelsterbach Duitsland.

 

Pauwoogvlinder te Utrecht

Duolux straalt huislijke sfeer uit daar waar je je thuis moet voelen. Dagbesteding Utrecht. Te verstellen in hoogte en doorzicht.

 
 

Kantoor ExcellentaDuolight te ‘s-Hertogenbosch

Waarschijnlijk herkenbaar, druk met mooie projecten en het eigen kantoor schiet erbij in, het is nog niet helemaal af maar hierbij alvast wat leuke voor en na plaatjes van het opknappen van ‘ons’ eigen kantoor.

 

Moxy Hotels te Darmstadt

De Lobby van Hotel Moxy Darmstadt voorzien van rails en goudkleurige vitrage in wave plooi. Wat een geweldig geheel en een heerlijke sfeer wordt er gecreëerd door het stylingteam van Moxy-Marriott Hotels .De Haagsche Zwaan te Den Haag

Voor onze opdrachtgever een ruime kantoorruimte voorzien van Excellenta Cassette Rolgordijnen met een crème kleurig semi transparant screendoek met gemetalliseerde achterzijde en aluminium zijgeleidingprofielen. Als aanvulling op eerder geplaatste producten op deze verdiepingen.

 

Moxy Hotels te Düsseldorf South

Weer een sfeervol project mogen opleveren, dit keer bij Moxy Hotels in Düsseldorf South. Toegepast zwarte wave vitrage wat een mooi geheel.

 

Iddink te Amersfoort

Het prachtige pand van Iddink opgeleverd met waveplooi Vitrage Excellenta CAMILLA en cassette screenrolgordijnen in Screenstof SC 550 (5% OF) kleur Perla.

 

In het trainingscentrum van Iddink te Amersfoort is het product Duolux geplaatst, uitgevoerd in de kleur Charcoal uit de collectie Glamour. De cassette is uitgevoerd in de kleur Wit evenals de onderlat.

 

De Boardrooms zijn voorzien van Vitrage Excellenta CAMILLA in Wave plooi uitgevoerd en geplaatst van plafond tot vloer.

 

Olympus te Leiderdorp

Voorzien van screenrolgordijnen en gordijnen/vitrage in de vergaderruimte. 

 
 

BlueHorseShoe te Amsterdam

Met de zonwering in Duolight Horizontale Jaloezieën uitvoering en Vitrage meegewerkt aan het prachtige ontwerp van onze opdrachtgever. 

 
 

ContainerCentralen te Hoofddorp

Sfeervolle 50 mm en 25 mm horizontale jaloezieën geplaatst in de kleur WIT, op alle verdiepingen.

spreekkamer.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 

BrandDeli te Amsterdam

Mooie sfeer gecreëerd in samenwerking met BrandDeli, Boardroom voorzien van Houten Jaloezieën kleur zwart. 

 

 

Micro Ingram te Utrecht en Brussels

Bij Micro Ingram in Utrecht en in Brussels zijn screenrolgordijnen toegepast aan de raamzijde en de vergaderruimte voorzien van vitrage. 

 
 

Hotel Nassau te Breda 

Prachtig project opgeleverd in Breda, Hotel Nassau. Diverse producten geplaatst door het hele 5 sterren hotel, zoals Gordijnen/Vitrage/Vouwgordijnen/Houten Jaloezieën/ Screen rolgordijnen. Wat een prachtig geheel.

 

Restaurant Liefdegesticht te Breda 

In het hart van Breda bevindt zich de nieuwste culinaire hotspot van Nederland. Restaurant Liefdegesticht is een verlengde van Hotel Nassau Breda, gevestigd in een voormalig klooster. 

Niet zomaar een restaurant maar een heiligdom waarin chef-kok Bart Klomp en zijn volgelingen dagelijks hun vakidiotie etaleren. Samen verheffen zij goed eten tot een religie.  De zwarte screenrolgordijnen zien er ook hemels uit.

 

The Wall te Eindhoven

The Wall in Eindhoven is voorzien van Kingsman Curtain Fabrics.

 

Gr8 Hotel te Oosterhout

Dit prachtige project in Oosterhout is voorzien van DimOut gordijnen, vitrage in de hotelkamers en mooie rijke zwarte voile in de ontvangstruimte.

Tevens heeft ExcellentaDuolight de zwarte Sierkussentjes met geborduurd logo Gr8 Hotels geleverd.

BrandDeli BoardRoom.jpg
 
ingram4.jpg
 
 

The Duke Hotel te Nistelrode

Onlangs opgeleverd dit hoogwaardige project op de golfbaan The Duke in Nistelrode.

Ongeëvenaarde allure en sensationele beleving in het hart van Brabant.

Het totaalconcept van The Duke biedt een ervaring op het allerhoogste niveau en is ongekend in Nederland. In de stijlvolle clubvilla, het toprestaurant en de twintig suites voorzien van elekrische gordijnen en vitrages voeren comfort, privacy en traditie de boventoon. Voor golfers is het hier zowel buiten als binnen een paradijs. 

In het restaurant wat wij ook voorzien hebben van de raambekleding en gordijnen geniet u van klassieke gerechten. The Duke is de enige golfbaan in de Benelux met een vermelding in de Gault & Millau.